3 fede iPhone 4S covers

Mange vælger at købe et iPhone 4S cover til sin nye iPhone, for at beskytte telefonen bedst muligt. Selvom det selvfølgelig er fornuftigt og forståeligt, så kan et cover til en iPhone forringe kvalitetsoplevelsen betragteligt. Derfor gælder det om at finde købe et fedt iPhone cover, som både er af høj kvalitet, og som ser fedt ud. Herunder har vi udvalgt 3 fede iPhone covers til din iPhone.

1. iPhone 4S bag cover i hvid eller sort
Som beskrevet indledningsvist, så er det vigtigt, at man vælger et fedt cover af høj kvalitet, så selve oplevelsen af din iPhone forringes mindst muligt. Hvad med at købe et iPhone 4S bag cover, som næsten er usynligt? Herunder kan du se eksempler på et godt skjult bag cover i både hvid og sort. Fordelen er, at din iPhone næsten ser ud som om, der ikke er et cover på. Og findes der noget federe, end en helt clean iPhone?

iPhone sort eller hvid bagcover

2. iPhone 4S læder cover i chrome
Et cover kan også godt være stilfuldt. Herunder ser du et chrome / læder cover af mærket Griffin. Med et læder cover får du et godt greb og minimerer risikoen for, at din lækre iPhone glider ud af hånden på dig, og med et chrome look holder du stilen, selvom du bruger et cover.

iPhone cover læder chrome

3. iPhone Ferrari cover
Som så mange andre ting, kan man også få en ferrari-udgave af dit iPhone cover. Det er gult, og det er iøjnefaldende. Måske er det det, der skal til, hvis du gerne vil bemærkes lidt ekstra og hvis du går op i lækre biler.

iPhone Ferrari Cover