iPhone 5 – hvornår?

Vi går alle sammen og venter på den nye iPhone 5 – men de eneste, der med sikkerhed ved hvornår den kommer er Apple selv – og de holder kortene tæt til kroppen. Den hype de er ved at opbygge igennem denne uvished er millioner værd hvis den skal oversættes til markedsføringskroner. Men kigger man tilbage på Apples historie og undersøger kalenderen for de lokale messecentrer i Silicon Valley, så kan vi begynde at gætte os lidt frem til en nærmere dato.

Hvis man kigger på mønstret i Apples iPhone lanceringer, så kan vi forvente at se den nye iPhone 5 til release i slutningen af ​​2012. Samtlige af de tidligere iPhones er blevet lanceret lige op til julesalget.

På Apples WWDC 2012 begivenhed i begyndelsen af ​​juni lærte vi en masse om iOS 6, men der var ingen hardware (bortset fra nye Macs). Det kan tyde på, at de knokler i fuld fart med at gøre iPhone 5 færdig, eftersom de ikke nævner den med ét ord.

Flere medier har “bekræftet” at Apple har booket sig ind i et af de større messecentre på datoen “12. september 2012″ – her kan det meget vel tænkes at de vil præsentere den nye iPhone 5 – men rygter siger også, at Apple har en iPad mini i støbeskeen – måske er det “bare” den, de vil præsentere her – hvem ved?

Billede af iphone 5

Billede af iphone 5

Men hvis du bare MÅ have fingre i en iPhone 5 allerede i dag, så kan du tage et smut til Kina – her har opfindsomme sjæle sammensat en iPhone 5 ud fra de mange lækkede billeder af iPhone 5 dele – de kalder den goophone og kører naturligvis med Googles Android-styresystem.